April 16, 2022

Dit Was De Radio presenteert: The Passion Audiodescriptie - audiodescriptie

Een special cadeau in het paasweekend van 2022!

Op ‘witte donderdag’ 14 april waren Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen eenmalig live te horen én te zien met Dit Was De Radio. Normaal blikken ze in deze podcast terug op de leukste en opvallendste radiomomenten, maar deze keer hebben ze het tv- én radiospektakel The Passion van live-commentaar voorzien. Dit onder de titel: ‘Dit Was De Radio presenteert: The Passion Audiodescriptie-audiodescriptie’.

Harm Edens: “The Passion is natuurlijk gróóts op televisie. En NPO Radio 2 voorziet dit Bijbelse verhaal al jaren van een deskundige audiodescriptie, maar het kan áltijd leuker! Toen we dit media-event vorig jaar in Dit Was De Radio achteraf zaten terug te luisteren wisten we dat we het volgend jaar zélf live commentaar op het commentaar moesten gaan leveren. Dat gaan we nu met z’n drieën dus ook écht doen. Ik kan je voorspellen: een kruisiging was nog nooit zo leuk!”

Aansluitend op ‘Dit Was De Radio presenteert The Passion Audiodescriptie-audiodescriptie’ presenteert Astrid de Jong de nababbelshow ‘Dit Was De Radio presenteert The Passion Audiodescriptie-audiodescriptie - Passion Praat’. Astrid de Jong: “Ik heb echt géén idee wat die mannen gaan doen. Maar we gaan er natuurlijk wél gewoon over napraten, want dat hoort zo.” Deze analyse ván de analyse is als bonusshow te horen voor alle Vrienden van de Show.

NB: In de eerste 11 minuten hoor je een andere audiokwaliteit, uit de Youtube stream. Daarna volgt de studiokwaliteit. 

De videostream van de live-analyse is (nog) terug te kijken via https://www.youtube.com/watch?v=y0UIYKyVZwc

Volg ons via de socials: Facebook.com/ditwasderadio - Twitter.com/DitWasDeRadio - Instagram.com/DitWasDeRadio.

Via Vriendvandeshow.nl/Radio kunnen donateurs/leden elke week een extra uitzenden beluisteren in hun eigen podcast-app.

Dit Was De Radio dankt De Radiofabriek voor de opnamefaciliteiten.

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App