May 10, 2022

S06 E18 DWDR 71 - Henk Blok hoeft Rick & Niels niet meer

Je vaste dosis verhalen, analyses en een gulle lach over dat fraaie medium: de radio!

Met in aflevering 71: 

  • Roelof de Vries gaat weg bij BNNVARA (hij gaat naar Podimo) en er is niet eens een normaal afscheid.
  • Frank Evenblij doet een journalistiek programma op NPO Radio 1 en schnabbelt bij in STER-zendtijd rondom zijn eigen programma. En hoe zit dat met Harm?
  • Columnist Peter Heerschop zit al heel lang op Radio 538. Eerst bij Edwin Evers en later bij Frank Dane en nu Wietze de Jager. Maar nu solliciteert hij ook openlijk naar een nieuwe plek, via Humberto Tan op NPO Radio 1. 
  • Nieuwslezer Henk Blok is onze speciale gast! Hij werd beroemd via 'Evers Staat Op'. Hij vertelt ons hoe hij bij Frank Dane probeerde die lijn vast te houden. Daarna nam Henk toch een tijd vrij, landde in de middag op Veronica bij Tim Klijn, maar hij had geen behoefte om weer met de Evers's sidekick Rick & Niels naar de ochtend te verkassen. Het werd Gerard Ekdom op Radio 10. Over het ontslag bij Talpa van Frank Dane uit de ochtend vindt Henk ook nog wel iets. Luister naar de lekkerste radiostem in deze (h)eerlijke verhalen over het radiovak.
  • In het blooperblokje leeft Donna Summer weer en houdt Dolf Jansen de microfoon van Willemijn Veenhoven dicht.
  • Syb ziet ze vliegen, ondanks de drukte op Schiphol. 

In de extra bonusshow voor ‘Vrienden van de show' vertelt Harm hoe het gaat als je op promotour (voor een SBS quizje met Harm als presentator) in allerlei radioshows moet komen kletsen. We praten nog even door met Henk Blok: hij deelt zijn toekomstplannen (een ochtendshow op SkyRadio?) en in de Bonusbloopers weet Patrick Lodiers door de klok niet meer waar de klepel hangt. 

Wordt ‘Vriend van de show’ (€2,50 per maand of €27,50 per jaar) om ons te steunen en de podcast voort te zetten. Dan krijg je élke week een extra show! Ga dus naar Vriendvandeshow.nl/Radio en wordt lid. De extra afleveringen komen vanzelf in je eigen podcast-app.

Bestook ons met feedback, post, blooper-tips en meer via: ditwasderadio@gmail.com.

Volg ons op de socials: Facebook.com/ditwasderadio - Twitter.com/DitWasDeRadio - Instagram.com/DitWasDeRadio

Dit Was De Radio dankt 'De Radiofabriek' voor de opnamefaciliteiten. Meer info op: www.radiofabriek.nl.

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App