May 31, 2022

S06 E21 DWDR 74 - Dit Wordt De Radio met Marcel van Roosmalen

Je vaste dosis verhalen, analyses en een gulle lach over dat fraaie medium: de radio!

Met in aflevering 74:

  • Tijdens de Online Radio Awards zouden we een live podcast maken voor publiek. Het moest gaan over de toekomst van de radio, dus dat werd 'Dit WORDT De Radio'. Harm kon niet (iets met 'de wereld redden'), dus werd Marcel van Roosmalen (van o.a. De Nieuws BV en 84 podcasts met Gijs Groenteman) gepolst. Vreemd genoeg zei hij ja, maar hij had geen enkele zin om ook maar iets voor te bereiden. Dus 5 minuten voor we live gingen, namen we met Marcel kort door wat het plan was en daar gingen we! Hoe dat afliep hoor je hier, de ongecensureerde volledige weergave van wat het beduusde publiek voor z'n kiezen kreeg! 
  • In de Gijs & Marcel-bellen-elke-dag-en-iemand-neemt-dat-toevallig-ook-op podcast werden we vooraf en na afloop van deze live show ook besproken. Vol leuke overdrijvingen, dus dat delen we hier ook! 
  • In 'De Post De Post' bespreken we of je wel mag reageren op de commercials op jouw zender. Jort Kelder vindt van wel.
  • De Item Inspectie zoomt in op de audio trailer 'In De Wereld Van.....' door Mark van der Molen. Krijgen we een nieuwe nr. 1?
  • Het blooperblokje valt niet te missen, want daar is ze weer: Mieke van der Weij!
  • Syb heeft niet veel tekst nodig. 'Ta ta taaa!'
  • Daniel Smulders het laatste woord met een merkwaardige oproep.

In de bonusshow klappen we uit de school over de werkwijze van de Online Radio Awards en Zilveren Reiss Microfoon! Plus een primeur in de bonusbloopers: een BEELD-blooper! Zet dus je scherm aan! Freddy van Thijn tenslotte vraagt tíjdens een nieuwsbulletin om een verzoeknummer!

Wordt ‘Vriend van de show’ (€2,50 per maand of €27,50 per jaar) om ons te steunen en de podcast voort te zetten. Dan krijg je élke week een extra show! Ga dus naar Vriendvandeshow.nl/Radio en wordt lid. De extra afleveringen komen vanzelf in je eigen podcast-app.

Bestook ons met feedback, post, blooper-tips en meer via: ditwasderadio@gmail.com.

Volg ons op de socials: Facebook.com/ditwasderadio - Twitter.com/DitWasDeRadio - Instagram.com/DitWasDeRadio

Dit Was De Radio dankt 'De Radiofabriek' voor de opnamefaciliteiten. Meer info op: www.radiofabriek.nl.

 

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App