November 1, 2020

S3 E12 Dit Was De Radio - Eind oktober 2020

Harm, Arjan en Ron luisteren naar de mooiste en minder gelukte radio in oktober 2020. Met de terugkeer van Giel bij de NPO, waarin Giel zelf vertelt wat hij nu anders gaat doen dan hij bij Veronica deed, en waarin hij erkent of het verslapen een pr-stunt is of niet.

De radio documentaire verdwijnt definitief van de Nederlandse radio, hoe erg is dat nu echt?

Verder meer bekende dj’s, die via tv meer losmaken dan via hun radioshow, (door te liegen en te verkleden), geruzie op 3FM, een Vlaamse Frits Spits, 6-jarige zangintermezzo’s, de toekomst van Spijkers met Koppen, de impact van de 3FM Awards, 84 felicitaties on air  voor nieuwslezer Matijn op NPO Radio 2, Arrow begint een nieuw radiostation maar hoe heet het nou?
Plus uitsluitsel of Coen & Sander nu echt het langstzittende radio duo zijn (Spoiler alert: nee! Wie wel, check de podcast!)
 
De hilarische bloopers en de evangelische seksuele confessies uit de Sybrand audiocollage maken de show met een grote glimlach weer af. Oortjes in dus!
 
Word ook Vriend van de Show! Door een donatie kunnen wij investeren in extra bonus content voor vrienden en plannen voor bijvoorbeeld locatie shows maken. Check https://vriendvandeshow.nl/radio 

More episodes

Load more

Play this podcast on Podbean App