March 22, 2022

S6 E12 DWDR 65 - Stefan Stasse leert ons welke lange weg we hebben te gaan

Je vaste dosis verhalen, analyses en een gulle lach over dat fraaie medium: de radio!

Met in aflevering 65:

  • Een fittie tussen Dolf Jansen en Patrick Kicken wordt in de media uitgevochten. Patrick doet dat bij Ongehoord Nederland op tv en Dolf van een blaadje op NPO Radio 1.
  • Henk van Steeg weet op NPO Radio 5 bij een verstandelijk gehandicapte beller de juiste toon te treffen.
  • Mart Grol van Radio 538 kan niet schuiven. En hij zegt zelf al; wat heeft de luisteraar hier aan?
  • Kennen we Dave Donkervoort van Radio 10 Gold nog? Hij maakt bijzondere radio op een bijzonder obscuur online kanaal. Voor wie? Nou, voor ons! En een sponsor?
  • Stefan Stasse is onze gast! De presentator van NPO Radio 2 en NPO Radio 5 is door het winnen van de Marconi Oeuvre Award herontdekt door media en maakt een heuse interview-tour. Maar nergens kan het écht gaan over de stand van de radio, iets waar de radioveteraan na vijf decennia in radioland wel iets zinnigs over te zeggen heeft. Wat zijn we verloren? En wat kan er nu juist wel?
  • In het blooperblokje wordt gevloekt dit keer.
  • Syb trekt dat dan weer recht in zijn bijdrage. Sort of.
  • Niemand minder dan Eline la Croix sluit de boel af met een ode aan de 'station id'.

 

In de extra bonusshow voor 'Vrienden van de show' deze week: antwoord van Stefan Stasse op de vraag wat hij de komende vijf jaar nog wil bereiken. We nemen met hem het 'radiovriendenboekje' door, er ontstaat een plan voor een podcast en hij vertelt over zijn liefde voor soaps. Verder vinden we iets van een nieuwe actie van Mattie & Marieke en de bonusbloopers zijn (speciaal voor Harm met oa. Tijs van den Brink) ook niet mis!

Wordt dus ‘Vriend van de show’ (€2,50 per maand of €27,50 per jaar) om ons te steunen en deze podcast voort te zetten. Dan krijg je élke week een kleine extra show met bloopers, ontsporende gesprekken, radiorecensies en nóg meer vragen aan de gasten. En: we verloten exclusieve DWDR-mokken onder vrienden. Nou ja! Ga dus naar Vriendvandeshow.nl/Radio en wordt lid. De extra afleveringen komen vanzelf in je eigen podcast-app.

Bestook ons met feedback, post, blooper-tips en meer via: ditwasderadio@gmail.com. Volg ons op de socials: Facebook.com/ditwasderadio - Twitter.com/DitWasDeRadio - Instagram.com/DitWasDeRadio

Dit Was De Radio dankt 'De Radiofabriek' voor de opnamefaciliteiten. Meer info op: www.radiofabriek.nl.

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App