April 12, 2022

S6 E15 DWDR 68 - Rick van Velthuysen, Blessings en ’Gristenhonden’

Je vaste dosis verhalen, analyses en een gulle lach over dat fraaie medium: de radio!

Met in aflevering 68:

  • Het RadioRing-winnende ‘Blessings’ van Groot Nieuws Radio bestaat 10 jaar! Dat moet gevierd worden, met een radiomarathon. Hallelujah!
  • Een verslaggever van onderzoeksprogramma 'Argos' van NPO Radio 1 krijgt het verbaal aan de stok met terrorisme-expert en wetenschapper Beatrice de Graaf. Zij komt verhaal halen en neemt haar advocaat mee. Spannende radio!
  • Ruud de Wild begroet op NPO Radio 2 zijn luisteraars met ‘Hier zijn de gristenhonden van KRO-NCRV’. Nu gaat hij voor deze omroep 'The Passion' op tv aan elkaar praten. Hoe vreemd is dat?
  • Daarover gesproken: wij gaan 'The Passion' dit jaar volgen én bieden live audiodescriptie van de audiodescriptie van NPO Radio 2. Via ons Youtube-kanaal (https://www.youtube.com/channel/UCiLjJC1Ak_GMadDsqz_57Cw/featured) kun je donderdag 14 april vanaf 20.30 uur luisteren naar een hele leuke versie van 'The Passion'. Een kruisiging was nog nooit zo leuk! Ben je erbij? Hou hiervoor ook onze socials in de gaten.
  • Onze hoofdgast is niemand minder dan Rick van Velthuysen! Zijn nachtshow op NPO Radio 2 verhuisde van 2.00-4.00 uur naar 0.00-3.00 uur. Brengt het Rick nieuwe inzichten? En hoe kan hij politieke ambities combineren met nachtelijke dj-werk? Rick vertelt erover en deelt zijn toekomstdromen.
  • In het blooperblokje leren we onder andere hoe je in een bol moet praten én vallen er grove woorden bij een spel.
  • Syb haalt een wolf door de mangel.
  • Stijn 'De Stijn' van Vliet van 3FM mag de laatste minuut vullen.

In de extra bonusshow voor ‘Vrienden van de show' hebben we het over 'De Overstapweken' bij Radio Veronica (dissen ze de concurrent?) en vertelt Rick van Velthuysen aan wie hij een enorme hekel heeft. Ook hoor je hier dat zélfs 'radiogod' Wessel van Diepen wel eens een foutje maakt. 

Wordt ‘Vriend van de show’ (€2,50 per maand of €27,50 per jaar) om ons te steunen en de podcast voort te zetten. Dan krijg je élke week een kleine extra show met bloopers, ontsporende gesprekken, radiorecensies en méér vragen aan de gasten.

Ga dus naar Vriendvandeshow.nl/Radio en wordt lid. De extra afleveringen komen vanzelf in je eigen podcast-app.

Bestook ons met feedback, post, blooper-tips en meer via: ditwasderadio@gmail.com.

Volg ons op de socials: Facebook.com/ditwasderadio - Twitter.com/DitWasDeRadio - Instagram.com/DitWasDeRadio

Dit Was De Radio dankt 'De Radiofabriek' voor de opnamefaciliteiten. Meer info op: www.radiofabriek.nl.

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App